Vászonkép Szalon vélemény - Az első vászonképem

Már igen régóta szerettem volna vakrámázott vászonképet készíttetni, sőt korábban erősen elgondolkodtatott, hogyan lehetne ebből üzletet farikcsálni. Az utóbbi ötletet végül elvetettem, de most végre elkészült az első – pontosabban az első kettő – vászonképem.

Mint sok egyéb másnál, amihez semmi közöm nincs, most is a Google keresőhöz fordultam legelőször. Én, mint egykori webfejlesztő, betöltöttem az első 5-10 találatot és elkezdtem szelektálni design és tartalom alapján. Rettentő mennyi vászonképpel foglalkozó cég nem ad a külsőre, holott a leendő vevő éppen dekorálás céljából keresné fel. Érthetetlen. A másik, ami fontos nálam az az érthetőség. Adjon meg előre minden választ, amire nekem szükségem lehet. Vászonkép készítésekor nekem fontos szempont volt, hogy mikorra lesz kész, mert ajándékba lesz. De az ár sem egy utolsó szempont. A minőségről már csak akkor bizonyosodhatok meg, miután megrendelte az ember és a kezében tartja, nemde? Kellene tehát valamiféle garancia is.

Mindezeket figyelembe véve és alaposan átrágva arra jutottam, hogy a vaszonkepszalon.hu tudja garantálni ezeket. Nem, ez nem egy fizetett hirdetés – Isten ments! – nem ismerem személyesen a srácokat, de megtetszett az a közvetlen kapcsolat, amit ápolnak az ügyfeleikkel és az a profizmus, ahogyan dolgoznak. Holott, elmondásuk szerint nekik sem volt sok közük eleinte a vakráma készítéshez. Nem voltak elégedettek a végeredménnyel mikor egy nagy cégtől rendeltek vászonképet, hát csináltak egy kis céget, ami figyel a részletekre.

Ha szeretnél vászonképet, érdemes első körben elolvasni ezt a blog bejegyzést.

Ez azt jelenti, hogy minden egyes vászonkép átmegy egy emberi “szemvizsgálaton”, vagyis csak olyan kép megy nyomtatásba, amit megfelelő minőségűnek találnak ők is. Esetemben az egyik képről kértem, hogy a szüleimről szóló kép lehetőleg úgy legyen középen, hogy a képarányok is megfelelőek legyenek. Megvághattam volna persze én is, csak úgy voltam vele, én nem látom ez hogyan is festene a vászonképen, így jobbnak láttam, ha ők csinálják meg, bizalmat is szavazva ezzel. E-mailben szinte azonnal kaptam az előnézeti képet, hogyan fog festeni végeredményben. Megelepetésemre a képek fényerejét is megnövelték, mert nyomtatásban sötétebbnek látszana – megjegyezték . Na, gondoltam ez tök jó, hogy erre is figyeltek, különben dobhattam volna a kukába, ha felismerhetetlen a kép.

Ha jól emlékszem már másnap mehettem is a vászonképekért. A másodikat ajándékba kaptam – kivéve a vakrámázást – , a kisebb kép a kutyánkról nem egy tervezett dolog volt, de nagyon örültem neki, hogy ezzel is több lesz az ajándékom. Összegezve, bátran tudom ajánlani ezt a fiatal csapatot, mert lelkesen állnak hozzá a feladathoz, így pedig rossz munkát aligha lehet kiadni a kezeik közül. Kaptam egy 25%-os kupont is a képcsomag mellé, amit bármikor felhasználhatok és amint lesz rá módom, fel is fogok! Pacsi!